ATAILE - Uluslararası Dil Sınavları Koordinatörlüğü

Cumartesi-Pazar

9:30 – 13:30

Kurs Ücreti: 1350

Atatürk  Üniversitesi’nin bir parçası Uluslararası Dil Sınavları koordinatörlüğü olarak, öğrencilerimizin İngilizce öğrenmesine ve becerilerini dünyaya kanıtlamasına yardımcı oluyoruz.

Bizim için Dil kesinlikle boşluk doldurmak veya şık işaretlemek için değil, iletişim kurmak için öğrenilir

Doğru destekle, bir dil öğrenmek heyecan verici bir yolculuktur. Bu yolculuğun her adımında Öğrencilerimizle birlikteyiz.

Batı Dilleri Eğitimlerimiz Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR), dilde yeterlilik seviyesini ölçmek için uluslararası bağlamda tanınmış standartlar çerçevesinde verilmektedir..

CEFR nedir?

CEFR, bir yabancı dili ne kadar iyi konuşup anladığınızı göstermenin bir yöntemidir. Yabancı Dil Öğretmede Amerikan Konseyi Yeterlilik İlkeleri (ACTFL), Kanada Dil Kriterleri (CLB) ve Kuruluşlararası Dil Tartışma Masası (ILR) dâhil olmak üzere benzer amaçlara sahip birkaç çerçeve bulunmaktadır..

CEFR, bir Avrupa ölçütüdür ve özellikle herhangi bir Avrupa diline uygulanacak şekilde tasarlanmıştır

BATI DİLLERİ EĞİTİMLERİMİZ:

İNGİLİZCE: A1-A2-B1-B2-C1-C2

İngilizce Kursu için ön kayıttan sonra seviye belirleme sınavı yapılıp gruplar sınav sonuçlarına göre belirlenecektir. Eğitimde kullanılacak materyaller kurs ücretine dahildir.

Kullanılacak Materyal  detayı için tıklayınız

İngilizce Kursları için yüz yüze eğitimin yanı sıra kullanılan materyale paralel ücretsiz on-line eğitim verilecektir.

ALMANCA: A1-A2-B1-B2-C1-C2

FRANSIZCA: A1-A2-B1-B2-C1-C2

DOĞU DİLLERİ EĞİTİMLERİMİZ

ARAPÇA: Temel Seviye

FARSÇA: Temel Seviye

RUSÇA: Temel Seviye

OSMANLICA: Temel Seviye

ÖZEL AMAÇLI EĞİTİMLERİMİZ

Akademik Çeviri Kursu Hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Akademik Konuşma Kursu Hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Günlük Kursu Hakkında ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Kurslara Ön Başvuru yapmak için tıklayınız.

İngilizce Kursu Seviye Sınavı İçin tıklayınız

Tüm Eğitimler için Ön kayıt yaptırdıktan sonra kesin kayıt için ATAILE KAyıt Bürosuna uğramanız gerekmektedir.

ATAILE KAYIT BÜROSU:

Atatürk Üniversitesi Araştırma Merkezleri Biması ( Edebiyat Fakültesi Eski Binası ) Merkezi Yemekhane karşısı.

Banka Hesap Numaraları

Ziraat Bankası Erzurum Şubesi:               IBAN  TR 97 0001 0001 1291 2999 7350 01

Halk Bankası Üniversite Şubesi:               IBAN  TR 39 0001 2001 6770 0004 00002 22

Vakıflar BAnkası Üniversite Şubesi:         IBAN  TR 39 0001 5001 5800 7309 6691 74

Kayıt Bürosunda Kredi Kartı İle Ödeme Yapılabilir.