ATAILE - Uluslararası Dil Sınavları Koordinatörlüğü

Eğitim Hakkında Bilgiler
Eğitim Adı  Temel İngilizce Dil Kursu
Eğitim Tarihleri 09 Ekim / 26 Aralık 2021
Eğitim Günleri Cumartesi (4 ders/ Pazar  (4 ders)

Eğitim Saatleri

Hafta Sonu :  09:30/13:00

Eğitim Süresi 96 saat ve Online Çalışma Platformu  ve Online 25 adet okuma Kitapları hediye
Eğitim Koordinatörü Öğr. Gör. Nilgün ÇELENK
Eğitim Ücreti 2500 ₺
Eğitim Yeri ATAILE Derslikleri

Atatürk  Üniversitesi’nin bir parçası Uluslararası Dil Sınavları koordinatörlüğü olarak, öğrencilerimizin İngilizce öğrenmesine ve becerilerini dünyaya kanıtlamasına yardımcı oluyoruz.

Bizim için Dil kesinlikle boşluk doldurmak veya şık işaretlemek için değil, iletişim kurmak için öğrenilir

Doğru destekle, bir dil öğrenmek heyecan verici bir yolculuktur. Bu yolculuğun her adımında Öğrencilerimizle birlikteyiz.

Batı Dilleri Eğitimlerimiz Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR), dilde yeterlilik seviyesini ölçmek için uluslararası bağlamda tanınmış standartlar çerçevesinde verilmektedir. Kurs sonunda Oxford Test Of English sınavında başarılı olan öğrencilere Oxford Üniversitesi tarafından onaylanan başarı  sertifikası verilecektir.

CEFR nedir?

CEFR, bir yabancı dili ne kadar iyi konuşup anladığınızı göstermenin bir yöntemidir. Yabancı Dil Öğretmede Amerikan Konseyi Yeterlilik İlkeleri (ACTFL), Kanada Dil Kriterleri (CLB) ve Kuruluşlararası Dil Tartışma Masası (ILR) dâhil olmak üzere benzer amaçlara sahip birkaç çerçeve bulunmaktadır..

CEFR, bir Avrupa ölçütüdür ve özellikle herhangi bir Avrupa diline uygulanacak şekilde tasarlanmıştır

İNGİLİZCE: A1-A2-B1-B2-C1-C2

İngilizce Kursu için ön kayıttan sonra seviye belirleme sınavı yapılıp gruplar sınav sonuçlarına göre belirlenecektir.

Eğitimde kullanılacak materyaller kurs ücretine dahildir.

İngilizce Kursları için yüz yüze eğitimin yanı sıra kullanılan materyale paralel ücretsiz on-line eğitim verilecektir.

Kurslara Ön Başvuru yapmak için tıklayınız.

Kursu Seviye Sınavı İçin tıklayıp kendi kullanıcı adınız ve şişrenizi oluşturup kayıt yaptıktan sonra sınava giriş yapınız.

Tüm Eğitimler için Ön kayıt yaptırdıktan sonra kesin kayıt için ATAILE Kayıt Bürosuna uğramanız gerekmektedir.

ATAILE KAYIT BÜROSU:

Atatürk Üniversitesi Araştırma Merkezleri Binası ( Edebiyat Fakültesi Eski Binası ) Merkezi Yemekhane karşısı.

0442- 231 19 53 / 57 47

ataile@atauni.edu.tr

Banka Hesap Numaraları

Ziraat Bankası Erzurum Şubesi:               IBAN  TR 97 0001 0001 1291 2999 7350 01

Kayıt Bürosunda  Ziraat Bankası Kredi Kartı 3 takist seçeneğiyle  Ödeme Yapılabilir.